lördag 12 februari 2011

Konservativlobbyisterna byter Homolobbyn mot Sexlobbyn i sin retorik.

Skulle du köpa en begagnad bil av den här mannen?I Sexlobbyns makalösa makt lägger Johan Hakelius ut sina rants om hur hemska RFSU är som försöker ge unga kunskap om deras egna kroppar den 8 februari.

De sexualfientliga trollen i kommentarerna liksom Hakelius själv missar två stora poänger;
1. Du måste inte göra det bara för att du vet hur det går till.
2. De mänskliga rättigheterna gäller era barn också, inte bara er.
Dina barn och dina medmänniskor har samma rättigheter som du att få vettig information om hur deras egna kroppar fungerar och i en värld med tonårsgraviditeter, inlärd skam och självskadebeteende som förstör barnkroppar är det livsviktigt att vi har så god tillgång till korrekt information som möjligt.
Om din åsikt är att alla ska leva i en liten stuga i skogen med tillgång till en sexualfientlig frikyrkopastor som enda vägledning i ditt liv så föreslår jag att du lever så men tvinga inte oss andra att stå ut med det för vi vill inte och har rätt till något bättre.
RFSU och systerorganisationen kallas med rätta sex-experter för de ligger i framkanten av forskningen och utvecklandet av mänskliga rättigheter och kunskap inom dessa områden. Visa mig en enda organisation som kan mer om dessa frågor och kan bevisa det.
-Challenge excepted?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar