söndag 5 juli 2009

Jag är så jävla trött på våldtäkter på Arvika!


I samband med Arvikafestivalen har flera våldtäkter och våldtäktsförsök anmälts till polisen. Efter en anmälan om ett våldtäktsförsök natten till lördagen greps på lördagskvällen en 27-årig man, som anhölls efter förhör.
Och så här är det varenda jävla år! På alla festivaler! Jag vet därför att jag träffar gott om människor som går på festivaler. Tro nu inte att en festival är bättre än en annan, detta sker på värsta pundarfestivalen likaväl som på ALLA "fina" kristna festivaler. Det här är inget problem, det är en katastrof! Sanningen är den att det är inte festivalens "fel", den är bara en läglig samling för en person med rubbad moral och bristande respekt för andra människor eller mao en mobbare.

Läs på om våldtäkter, hur de går till, hur vanligt det är, vem som utför det och varför. Prata om det med dina vänner. Kom ihåg att en anmälan är alltid bättre än tystnad.
Hur i helsikke får fyra pers för sig att anfalla en ensam kvinna mitt i centrum?
Fyra killar hoppade på en tjej och slet av henne trosorna. Men de hann inte fullborda våldtäkten. En gående på andra sidan gatan skrämde dem.
I min mening är våldtäkten fullbordad. Vet du hur en människa mår efter att ha blivit överfallen på det viset? Personen tappar tilltron till sina medmänniskor!

I 22 procent av de anmälda gruppvåldtäkterna har förövarna varit tre personer eller fler, i resterande 78 procent av fallen således två personer. 80 procent av gruppvåldtäkterna har skett inomhus och 20 procent utomhus. I 11 procent av de anmälda fallen har den som utsatts för våldtäkten varit 14 år eller yngre. 28 procent av de misstänkta förövarna var 15-20 år. Av de misstänkta hade 65 procent blivit lagförda för brott innan våldtäkten och av dessa var 46 procent lagförda för tre eller fler brott. Statistiken gäller 30-60 fall per år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar