lördag 25 oktober 2008

Bra jobbat KD!

Ni har lyckats att hålla frågan om könsneutralt äktenskap stången i 30 år. Bra gjort. Nu är det dags att lägga av innan jag blir så irriterad på er att jag korsfäster er och ANVÄNDER ERA INOLJADE ANTÄNDA KROPPAR SOM BELYSNING PÅ COLLOSSEUM NÄR JAG KASTAR ERA LEDARE TILL LEJONEN!!! I övrigt är jag mycket imponerad.

2 kommentarer:

 1. Det finns en anledning till att man försvarar äktenskapet mellan man och kvinna...

  SvaraRadera
 2. Kul att du kommenterar min blog igen.

  Ja, det finns en utmärkt anledning till att försvara äktenskapet mellan man och kvinna. Tyvärr är det onödigt eftersom det inte är under attack. Ingen vill ta bort äktenskap mellan man och kvinna, en könsneutral äktenskapslagstiftning kommer inte att förändra de äktenskapen alls, mindre än ex. skillsmässa gjorde.

  Anledningen till att inte vilja ha en könsneutral äktenskapslagstiftning är nog tyvärr mindre nobel än man först tror. Det handlar mer om att en mäktig minoritet inom religionerna byggt en del av sin retorik på renodlat hat mot en minoritet inom samhället.

  Jag är personligen ganska trött på det eftersom jag och mina vänner och min familj ofta utsätts för kränkningar, hat och våld pga och med hänvisning till denna retorik.

  Min förhoppning är att med ett utvecklat äktenskap ska också vi kunna åtnjuta samhällets skydd så som våra föräldrar gjorde när vi växte upp.

  SvaraRadera